Sarah Leyssens

Sarah Leyssens
(Kinder)Psychologe

WIE BEN IK?

 

Mijn naam is Sarah Leyssens en in 2014 studeerde ik af aan de Vrije Universiteit Brussel als klinisch psychologe, optie levenslooppsychologie. Ik ben aan deze studie begonnen omwille van een grote interesse in ‘de psychologie van de mens’ met in het bijzonder diens gedrag, motivatie en gedachten. Ook het ‘kunnen helpen van anderen’ is een sterke motivatie die me in deze richting heeft gedreven.

Mijn doel is jullie bij te staan en samen op zoek te gaan naar een oplossing op jullie maat, met een zo goed mogelijke verbetering van de situatie.

 

DOELGROEP

 

Kinderen & Jongeren  

Het is mogelijk dat je op een bepaald moment bij je kind merkt dat het even niet meer loopt zoals het hoort. Je merkt veranderingen in diens gedrag, hij/zij kan moeilijk zijn/haar gevoelens uiten of je kind trekt zich plots terug.

Problematieken als gebrek aan zelfvertrouwen, verstoorde emotieregulatie, pestgedrag, problemen rond hoog – of meerbegaafdheid, gedragsproblemen, (faal)angst en depressie pakken we samen, op het niveau en tempo van het kind/de jongeren, aan. Hieromtrent bied ik een (gezins-)begeleiding aan, aangepast aan de noden en vragen van het kind/gezin. Verder is er ook mogelijk om jou en/of je kind aan te melden met opvoedingsvragen –of problemen.

Ook bied ik begeleidingen aan binnen ons ‘baby basics’ project. Zo begeleid ik gezinnen (en in het bijzonder de kinderen ervan) waar er een broertje of zusje op komst is. Samen ontdekken we wat er hen te wachten staat, waar ze zich aan mogen verwachten en hoe het er in de toekomst aan toe zal gaan. U mag mij steeds contacteren indien u hierover vragen zou hebben.

 

BEREIKBAARHEID

Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 0472 43.91.23. U kan ook contact met mij opnemen via het e-mailadres [email protected]
Ik ben aanwezig in de praktijk op dinsdag- en woensdagavond, tussen 16-20u. Indien deze momenten voor u niet zouden passen, kan u mij alsnog contacteren om een ander moment te zoeken.

 

TARIEVEN

Voor een individueel consult wordt 50€ aangerekend voor een gesprek van 45 minuten.
Voor een koppelconsult (vrouw + partner) wordt 60€ aangerekend voor een gesprek van 60 minuten.

 

Terugbetaling                      

Bij sommige ziekenfondsen kan je genieten van een (beperkte) terugbetaling. Hiervoor neem je best contact op met het ziekenfonds waarbij je bent aangesloten.

 

ANNULATIE              

In geval de afspraak niet kan worden nagekomen, wordt gevraagd minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien dit niet gebeurt, zal de consultatie alsnog worden aangerekend. Bedankt voor uw begrip!

 

Back to Top
Free Events Calendar Plugin