Lyssa Motte

Wie ben ik? 

Ik ben Lyssa Motte, diëtiste en personal coach bij groepspraktijk Dupont. Ik behaalde mijn diploma ‘Voedings- en dieetkunde’ in februari 2023 nadat ik een diploma ‘Lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen’ behaalde aan de VUB. Ik hecht dan ook veel belang aan een goede combinatie tussen gezonde voeding en bewegen.

Graag geef ik jou hier wat meer informatie over wat je kan verwachten wanneer je een beroep op mij doet.

De eerste consultatie is een intake gesprek. Hier leren we elkaar beter kennen en ga ik dieper in op jouw voedingspatroon en eetgewoonten. Ook wil ik meer te weten komen over jouw levensstijl. Op die manier kan ik tips geven die passen bij jouw manier van leven. Daarna werken we stap voor stap  samen naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon/ een vooropgesteld doel/ een goede gezondheid. Er wordt ook bij iedere consultatie, indien gewenst, een meting van de lichaamssamenstelling gedaan. Zo wordt het vetpercentage, spiermassa en gewicht in kaart gebracht en kunnen we samen de evolutie bekijken.

 

Je kan bij mij terecht voor consultaties in verband met:

  • gezonde voeding
  • overgewicht
  • een te hoge cholesterol
  • nierproblemen
  • ondervoeding bij ouderen
  • sporters

Stuur gerust een mailtje naar [email protected] voor een afspraak of voor meer informatie of bel mij op 0495 53 73 83.

 

Tarieven:

Intake gesprek: 50 euro

Vervolg consulten: 25 euro/ half uur

Erkende diëtiste door het RIZIV, waardoor een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk is afhankelijk van uw mutualiteit.

 

Annulatie

In geval de afspraak niet kan worden nagekomen, wordt gevraagd minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien dit niet gebeurt, zal de consultatie alsnog worden aangerekend. Op deze manier hoop ik iedereen zo snel mogelijk een afspraak te kunnen geven. Bedankt voor het begrip!

Back to Top
Free Events Calendar Plugin