Lyssa Motte

Ik ben Lyssa Motte. Ik heb de Master ‘Lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen – Fitheid en Gezondheid’ gevolgd aan de Vrije Universiteit Brussel en ben momenteel ook bezig aan de opleiding ‘Dieetkunde’ aan de Erasmushogeschool Brussel. Ik geloof er sterk in dat een goede combinatie van beweging/sport en voeding de sleutel is naar een gezonde levensstijl. Mensen daarbij begeleiden is mijn passie.

 

Doelgroep

Bij mij kan u terecht voor:

 

In deze lessenreeksen gaan we werken aan/ en onderhouden van de conditie door middel van verschillende uitdagende oefeningen. Het verstevigen van de spieren die zowel voor als na de bevalling wat speciale aandacht nodig hebben komt hier zeker uitgebreid aan bod. De lessenreeksen zorgen daarnaast ook voor een wekelijkse portie me-time.

 

Naast de groepslessen bied ik ook personal coaching sessies en small group trainingen aan. Bij de personal coaching sessies werken we door middel van een persoonlijke aanpak toe naar vooropgestelde doelen. Deze doelen kunnen variëren. In de small group trainingen draait het om het verbeteren van de conditie, doelen bereiken en plezier maken. En dit steeds in een kleine groep van max. 4 personen. Zowel als beginnende als ervaren sporter kan je bij mij terecht.

 

Verder begeleid ik ook mensen die willen afslanken door middel van de lipo laser. Tijdens deze sessies zetten we in op de combinatie van voeding, bewegen en de lipo laser. Door deze drie elementen op een goede manier te combineren bereik je makkelijker een positief resultaat.

 

Bereikbaarheid

Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 0495/53.73.83 of via mail:

[email protected]

 

Back to Top
Free Events Calendar Plugin