Lise Dullaerts

Lise Dullaerts
Vroedvrouw - Babyslaapcoach

WIE BEN IK?

Hallo ik ben Lise, gepassioneerde vroedvrouw die reeds vele jaren ervaring heeft met premature baby’s. Toen ik enkele jaren geleden startte als zelfstandige, hoorde ik van mijn collega’s zelfstandige vroedvrouwen dat er, door een gebrek aan wetenschap, vermoeidheid en heel veel invloeden van buitenaf toch heel wat misliep in de thuissituaties en dan vooral op gebied van slaap. Op de prematurenafdeling hechten wij enorm veel belang aan rust, regelmaat en slaap van de baby, als ook de ouder-kind relatie. Ik merkte op dat de ouders en pasgeboren baby’s, alles helemaal alleen moesten klaren. Met dit in mijn achterhoofd verdiepte ik me enkele jaren in alles wat er te weten is over de slaap, ontwikkeling en opvoeding van baby’s en jonge kinderen. Ik combineerde mijn research met mijn kennis uit het vak en ontwikkelde mijn eigen aanpak bij huilen en onrust, slaapproblemen, krampen, reflux, huilbaby’s, … Zo werd de Slaapcoach geboren!

Binnen de slaapbegeleiding help ik ouders op weg om samen met hun baby te werken naar een betere slaaphygiëne (voor iedereen). Ik begeleid jullie op maat van jullie situatie. De ernst van het “probleem” bepaalt of een korte of lange begeleiding aangewezen is. Nu, na 3 jaar, kan ik volmondig zeggen dat de aanpak die ik hanteer binnen de slaapbegeleiding werkt. Ze werkt zelfs beter dan het te vergeefs zoeken naar, vaak niet aanwezige, medische oorzaken. Dankzij mijn succes werk ik dan ook samen met verschillende kinderartsen, huisartsen, gynaecologen, osteopaten en kindercrèches.

Ondernemingsnummer: 0648.978.894
Aangesloten bij de beroepsvereniging VBOV: Lidnr: 6140

 

BEREIKBAARHEID

Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 0472/47.76.86, en ook via het [email protected] kunt u mij contacteren.

 

TARIEVEN

Prenataal: 

Baby sleep basics (€90 all in):

Neem de beste start met uw baby!

Dit prenatale consult is ontworpen om u alle kennis te bieden die u nodig heeft om met vertrouwen te reageren op de slaapbehoeften van uw baby in de eerste paar weken en maanden van hun leven.

Het prenatale “ baby Sleep basic” consult bevat informatie over de slaapontwikkeling van uw pasgeboren baby, troostmethoden, het opzetten van de ideale slaapomgeving, tips & tricks om je baby te leren slapen, slaap- en voedingsschema’s en zoveel meer…

Postnataal:

1. Basic Sleep (€150 all in): 

Voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden oud, werd dit zachte troost-pakket ontworpen. Het helpt je bij het vroegtijdig opzetten van de basis voor een geweldige slaper.  Ideaal voor kleintjes met onrust, moeilijke in slapen of moeilijk doorslapen.

Binnen dit pakket zit een huisbezoek , hulp bij het begrijpen van de taal van jouw baby, overlopen van het slaap- of onrustprobleem, tips om het probleem zelfstandig aan te pakken, opzetten van een goede slaapomgeving en slaapgewoontes, brochure met slaapinfo en- tips, The sleepcode- planning op maat van je kleintje, email contact met vragen. 

 

2. Rock a Baby (€175 all in):

Voor kinderen van 7-24 maanden. De meeste kinderen kunnen de hele nacht door slapen vanaf 6 maanden, als ze de nodige vaardigheden hebben geleerd om zichzelf weer in slaap te laten vallen. Ik geloof erin dat positieve bekrachtiging, logische consequenties en verschillende zachte methoden en technieken voor slaapcoaching jouw baby zullen helpen om van zijn omgeving EN slaap te houden!

Binnen dit pakket zit een huisbezoek, hulp bij het begrijpen van de taal van jouw baby, overlopen van het slaap- of onrustprobleem, tips om het probleem zelfstandig aan te pakken, opzetten van een goede slaapomgeving en slaapgewoontes, brochure met slaapinfo en -tips, The sleepcode- planning op maat van je kleintje. Inclusief zeven dagen ondersteuning via email + dagelijkse feedback op het slaapdagboek. 

 

3. Bootcamp (€350 all in)

Voor kinderen vanaf 9 maanden. In sommige gevallen verloopt slapen toch niet zo vlot als gehoopt. Dit kan tengevolge zijn van diverse stoorzenders. Deze kapoenen en hun families hebben vaak heel wat ondersteuning nodig. Ook voor deze kapoenen geloof ik dat positieve bekrachtiging, logische consequenties en verschillende leeftijdsgebonden methoden en technieken van slaap- en onrustcaching jouw baby zal helpen om van jou, en zijn omgeving EN slaap te houden!

Binnen dit pakket zit een huisbezoek , hulp bij het begrijpen van de taal van jouw baby, overlopen van het slaap- of onrustprobleem, tips om het probleem zelfstandig aan te pakken, opzetten van een goede slaapomgeving en slaapgewoontes, brochure met slaapinfo en- tips, The sleepcode- planning op maat van je kleintje. Inclusief 14 dagen ondersteuning via email + dagelijkse feedback op het slaapdagboek en een tweede huisbezoek bij bed- of dutjestijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

TERUGBETALING     

Mijn diensten vallen niet onder het terugbetalingstarief.

 

ANNULATIE              

In geval de afspraak niet kan worden nagekomen, wordt gevraagd minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien dit niet gebeurt, zal de consultatie alsnog worden aangerekend. Op deze manier hoop ik iedereen zo snel mogelijk een afspraak te kunnen geven. Bedankt voor het begrip!

Back to Top
Free Events Calendar Plugin