Lise Dullaerts

Lise Dullaerts
Vroedvrouw - Babyslaapcoach

WIE BEN IK?

Hallo ik ben Lise, gepassioneerde vroedvrouw die reeds vele jaren ervaring heeft met premature baby’s. Toen ik enkele jaren geleden startte als zelfstandige, hoorde ik van mijn collega’s zelfstandige vroedvrouwen dat er, door een gebrek aan wetenschap, vermoeidheid en heel veel invloeden van buitenaf toch heel wat misliep in de thuissituaties en dan vooral op gebied van slaap. Op de prematurenafdeling hechten wij enorm veel belang aan rust, regelmaat en slaap van de baby, als ook de ouder-kind relatie. Ik merkte op dat de ouders en pasgeboren baby’s, alles helemaal alleen moesten klaren. Met dit in mijn achterhoofd verdiepte ik me enkele jaren in alles wat er te weten is over de slaap, ontwikkeling en opvoeding van baby’s en jonge kinderen. Ik combineerde mijn research met mijn kennis uit het vak en ontwikkelde mijn eigen aanpak bij huilen en onrust, slaapproblemen, krampen, reflux, huilbaby’s, … Zo werd de Slaapcoach geboren!

Binnen de slaapbegeleiding help ik ouders op weg om samen met hun baby te werken naar een betere slaaphygiëne (voor iedereen). Ik begeleid jullie op maat van jullie situatie. De ernst van het “probleem” bepaalt of een korte of lange begeleiding aangewezen is. Nu, na 3 jaar, kan ik volmondig zeggen dat de aanpak die ik hanteer binnen de slaapbegeleiding werkt. Ze werkt zelfs beter dan het te vergeefs zoeken naar, vaak niet aanwezige, medische oorzaken. Dankzij mijn succes werk ik dan ook samen met verschillende kinderartsen, huisartsen, gynaecologen, osteopaten en kindercrèches.

Ondernemingsnummer: 0648.978.894
Aangesloten bij de beroepsvereniging VBOV: Lidnr: 6140

 

AANBOD

Wanneer je op onze website bij AANBOD – doelgroep ‘zwanger’, ‘baby’s of kinderen aanklikt, vind je mijn specifiek aanbod evenals mijn tarieven.

 

BEREIKBAARHEID

Ik ben telefonisch bereikbaar op het nummer 0472/47.76.86, en ook via het [email protected] kunt u mij contacteren.

 

TERUGBETALING     

Mijn diensten vallen niet onder het terugbetalingstarief.

 

ANNULATIE              

In geval de afspraak niet kan worden nagekomen, wordt gevraagd minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien dit niet gebeurt, zal de consultatie alsnog worden aangerekend. Op deze manier hoop ik iedereen zo snel mogelijk een afspraak te kunnen geven. Bedankt voor het begrip!

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to Top
Free Events Calendar Plugin