De Weerdt Ellen

De Weerdt Ellen
Pré -en postnataal counselor

Ik ben Ellen De Weerdt, in 2011 studeerde ik af als vroedvrouw, sindsdien ben ik tewerkgesteld op de diensten materniteit en verloskwartier. Ik volgde in 2019 de opleiding tot postpartum consulent, onder leiding van Lieve Van Weddingen (postpartum.eu). Daarnaast volgde ik een opleiding “psychische gezondheid rond zwangerschap en bevalling”, deze werd gegeven door An-Sofie Van Parys.

Als je in verwachting bent of moeder bent geworden dan wordt er van je verwacht dat je gelukkig bent en ben je op zoek naar die roze wolk waar iedereen het over heeft.
Het moederschap brengt naast momenten van geluk en blijdschap echter ook vragen, angsten, twijfels en teleurstellingen met zich mee. Vele moeders raken hierdoor de pedalen kwijt en zijn op zoek naar een evenwicht.

Hinderen één of meerdere emoties, gedachten of gevoelens zoals verdriet, schaamte, stress, onrust, piekeren, veel huilen, onrust, angsten, twijfels, onzekerheid, teleurstellingen je om voluit te genieten?

Worstel je met jezelf en/of het moederschap?

Je vindt bij mij een luisterend oor binnen een vertrouwelijke en warme sfeer.

Samen bekijken we jouw noden, wat jij belangrijk vindt en hoe jij het leven kan leiden dat je zelf wil. Meer info: www.ellendeweerdt.be

Ik zal je leren in het hier en nu te blijven en terug verbinding te maken met jezelf, je baby, je kinderen, je partner, kortom met je leven.

Op jouw vraag werk ik samen met andere hulpverleners zoals je vroedvrouw, je huisarts, je gynaecoloog, je psycholoog, … .

Ik richtte samen met 2 collega’s De Veilige Driehoek VZW op. We bieden een vangnet voor (wens)ouders, verspreiden informatie, brengen lotgenoten samen, geven lezingen en vormingen.

 

Beschikbaarheid

Ik ben bereikbaar op het nummer 0468 20 27 of via het e-mailadres [email protected]

Tarieven 

Een gesprek kost 50€ en duurt 60 minuten.

Terugbetaling

Mijn gesprekken vallen niet onder het terugbetalingstarief.

Annulatie

Indien de afspraak niet kan worden nagekomen gelieve dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien dat niet gebeurd zal de afspraak alsnog worden aangerekend. Bedankt voor uw begrip.

Back to Top
Free Events Calendar Plugin