Afslanken

Lipo Laser: minder vet en een slanker lichaam zonder pijn of naalden!

Wil je efficiënt vermageren en snel vet verbranden? Dan is de Lipo Laser technologie zeker iets voor jou. Bij Lipo Laser technologie behaal je snel resultaat. Je ziet al een verschil na de eerste behandeling. 1 maand sporten in combinatie met de Lipo Laser levert hetzelfde resultaat op als 3 maanden sporten.

Lipo Laser technologie van het toestel LipoContour® by Dermedics is de allernieuwste technologie op gebied van figuurcorrectie. Het vormt een niet-chirurgisch alternatief voor een liposuctie. De laser laat door middel van straling de vetcellen krimpen, waardoor je makkelijk en snel vet verliest. De probleemzones worden aangepakt en u verliest vet op de moeilijke plaatsen zoals de heupen, de buik, de dijen en de bovenarmen. Deze revolutionaire behandeling komt uit de medische wereld en werd als bijwerking ontdekt op plaatsen waar men laserbehandeling toepaste. Het is volkomen pijnloos en veilig.

 

Stap 1: Meten = Weten

39.00$
  • Lichaamssamenstelling
  • Vetpercentage
  • Spiermassa
  • Watergehalte
  • Meting probleemzone
  • Meer Info

Stap 2: Let the magic happen = Lipo Laser

39.00$
  • Combinatie van 2 technologieën
  • Lipo Laser technologie
  • –>afbraak van vetcellen
  • Andullatie technologie
  • –> afvoer van vetcellen
  • Meer Info

Stap 3: Voeg 'FIT' toe = Lipo Laser FIT

39.00$
  • Fysieke inspanning
  • Ter ondersteuning van metabolisme
  • En ter eliminatie van vrije vetzuren
  • Bewegingssessie op maat in de praktijk
  • Begeleid door Osteopaat of Kine
  • Meer Info

Stap 1: Meten = Weten

Voor we met de behandeling starten, moeten we eerst je exacte lichaamssamenstelling meten. Met de professionele weegschaal Tanita® wordt je vetpercentage, spiermassa en watergehalte bepaald. Nadien meten we je probleemzone om je centimerverlies op te volgen. We herhalen dit in het midden en op het einde van je kuur om de voortgang te meten. Onze ervaringen tonen aan dat na de eerste sessie al minimum 1 centimeter verlies waar te nemen is.

       

 

Stap 2 Let the magic happen Lipo Laser 

Om af te slanken, zorgen we ervoor dat jouw metabolisme eerst een flinke boost krijgen. We combineren hiervoor twee succesvolle technologieën met elkaar, nl: de LipoContour® (= Lipo laser technologie by Dermedics) en de Andumedic PRO® (= professionele medische andulatiematras by HHP). De LipoContour® zorgt voor de afbraak van de vetcellen, terwijl de Andumedic PRO® zorgt voor een goede afvoer ervan (= lymfedrainage).

Behandeling met de LipoContour®  

LipoContour® by Dermedics is het krachtigste toestel wereldwijd op de markt en heeft – in tegenstelling tot andere toestellen – 12 grote Pads waardoor je sneller resultaat bekomt. De laserstralen dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in water en glycerollen die via de poriën van de celwand naar buiten komen.

LipoContour werkt enkel plaatselijk: waar de pads geplaatst worden, zonder neveneffecten – veilig alternatief omdat het geen elektromagnetisch veld opwekt wat de voornaamste contra-indicatie is voor patiënten met hartproblemen, pacemaker of andere metalen implantaten in het lichaam of tanden (beugels). Hierdoor biedt de Lipo Laser ook voor hen een oplossing.

    

 

Behandeling op de Andumedic PRO®

De Andumedic PRO® by HHP zorgt voor stimulatie van het lymfesysteem. Hierdoor zorgen we voor ontgifting (=detox) van je lichaam. De afbraak en afvoer van slechte stoffen uit het lichaam en afvoer van het overtollige water kan hierdoor optimaal gebeuren door het lymfesysteem. In onze praktijk werken met de professionele Andumedic PRO (by HHP), niet te verwarren met de thuisversie Andubalance® (=particulieren). In het apparaat is Andullatietechnologie® geïntegreerd: een technologie op basis van mechanische trillingen en infraroodwarmte die zorgen voor een optimale werking van het lymfesysteem. Een goed functionerend lymfesysteem zorgt namelijk voor de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht uit het lichaam. Ook wordt tijdens de behandeling 2 laserpads op het dichtstbijzijnde lymfesyteem gelegd om een optimaal resultaat te verkrijgen.

 

 

MINDER CELLULITIS

We verminderen jouw cellulitis met een combinatie van Lipo laser, andullatie en een bewegingsplan op maat.
De lasers van de LipoContour® activeren het verbrandingsproces van je lichaam op commando, precies waar jij het wil. Daardoor geven je cellen opgeslagen vetten vrij. De dieptemassage van de Adumedic PRO (HHP) bevordert dan weer:

 • – de verwijdering van de vrijgekomen vetten
 • – de bloedcirculatie
 • – de lymfedrainage
 • – de huidcelvernieuwing (15% collageengroei per behandeling; collageen is een belangrijk onderdeel van je bindweefsel wat zorgt voor een jongere en strakkere huid)

Het resultaat? Een slankere, strakkere en gladdere huid met zichtbaar minder cellulitis! Laat de zomer maar komen!

 

Stap 3: Voeg ‘FIT’ toe aan de Lipo Laser = Lipo Laser FIT

Fysieke inspanning na de behandeling met de Lipo Laser ondersteunt het metabolisme en versnelt de eliminatie van vrije vetzuren uit het lichaam. Na de sessie wordt de behandeling vervolgd met een 30 min durende bewegingsessie in de praktijk. Het is belangrijk om cardio oefeningen uit te voeren binnen de 2u na de Lipo Laser sessie voor het allerbeste resultaat. Hiervoor stellen we een bewegingsplan op maat op en wordt dit begeleid door de kinesitherapeut (Joyce), osteopaat (Michaël) of beweginstherapeut (Pheadra) in de praktijk zelf. Hierdoor combineren we de Lipo Laser technologie met een FIT bewegingsprogramma op maat = LIPO LASER FIT. Dit is een uniek concept!

 

 

 

 

 

 

Voor een afspraak kan u terecht bij volgende therapeuten:

 • – Michaël Dupont
 • – Lyssa Motte

Voor afspraken bij Lyssa of Michaël kan je telefonisch terecht 0495 53 73 83 (Lyssa) of 0496 47 82 83 (Michaël) of via [email protected]. Er is geen mogelijkheid om online een afspraak te boeken.

 

 

 

 

 

Hieronder enkele aandachtspunten bij je afspraak

 • – De dag voor de behandeling en de dag zelf dien je minimum 1,5 l water te
  drinken
 • – De dag voor de behandeling en de dag zelf dien je koolhydraatvrij te eten.
 • – Draag sportieve kledij (en neem short mee als de bovenbenen behandeld dienen te worden). Sportieve kledij is nodig om na de laserbehandeling, cardio oefeningen te doen.
 • – Breng water en een handdoekje mee
 • – Indien mogelijk, breng je voedingsdagboek mee – noteer alvast wat je eet.
 • De eerste keer behandeling voorzie je best 1u15min
  • –  Intake – medische vragenlijst
  • – Lichaamsopmeting
  • – Lipo laser sessie & lymfedrainnage –  20 min
  • – Aangepaste cardio oefeningen – 30 min
 • Vervolg behandelingen: 50 min
 • Frequentie: gemiddeld raden we 1 behandeling per week aan. Indien je zeer sneller resultaat wil zien, zijn 2 behandelingen per week ook mogelijk.

Een eerste sessie kost 60€
Je kiest dan of je tevreden bent van het resultaat (onmiddellijk zichtbaar) en of je de kuur al dan niet start.
Een volledige kuur bestaat uit 8 sessies: je betaalt 6 sessies en je krijgt 2 sessies gratis. De prijs bedraagt 360€.
Als je beslist de afsprakenreeks bij het eerste sessie vast te leggen, betaal je 360€ in totaal. Zoniet, betaal je de eerste keer 60€ en eventueel later bij de start van de kuur 360€.
Indien gewenst, kunnen na een kuur, losse sessies vastgelegd worden aan 60€.

LipoContour® is een niet invasieve laserlipolyse behandeling die de kracht van lasers gebruikt om veilig de huid van de klant te penetreren, om zo vet uit de vetcel vrij te laten door biostimulatie van het vetcelmembraan.
Behandelingen met LipoContour® wordt in technische termen Low Level Laser Therapy [LLLT) genoemd.

Hoe werkt het?
LipoContour® geeft low level laserlicht af met een golflengte van 650~660 nanometer, welke handelt als een signaal gericht op de acceleratie van chemische reacties in de vetcel: het verandert de pH van cellen door de vetmitochondria te stimuleren en door de productie van ATP, de sleutelmolecuul voor cellulaire energie, te verhogen.

 

Een verhoogde energie in de cellen leidt tot het afbreken van hun wanden waardoor microkanalen gecreëerd worden. Microkanalen stellen de cel in staat om alle ongewenste vloeistoffen van de vetcel vrij te laten, zoals: water en afvalstoffen [visualisatie foto: blauwe druppels), triglycerides afgebroken tot vrije vetzuren [visualisatie foto groene druppels) en glycerol [visualisatie foto: paarse druppels), wat resulteert in lege vetcellen welke minder volume innemen, en dus minder plaats innemen in de behandelde zone. Dit mechanisme wordt lipolyse genoemd.
Lipolyse is een natuurlijk proces van het lichaam wat er voor zorgt dat een teveel aan vet op veilige wijze verminderd wordt door een natuurlijk metabolisch proces van het lichaam. Het water, glycerol en de vetzuren worden getransporteerd van de intacte vetcel naar de intercellulaire ruimte onder de vetlaag in de huid, waarna ze getransporteerd worden door het lichaam naar de organen [met uitzon­dering van de hersenen en rode bloedcellen) om gebruikt te worden in het metabolisme om zo energie te creëeren. Fysische inspanning na de behandeling ondersteunt het metabolisme en versnelt de eliminatie van vrije vetzuren uit het lichaam.

 

FAQ

Resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende acht sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaams-contouren, vetreductie en cellulitis. De beste resultaten worden bereikt wanneer, onmiddellijk na de behandeling, gedurende minimaal 30 minuten sport.
De behandelingen worden gegroepeerd in 8 sessies. Het aantal dat je nodig hent wordt bepaald bij je consultatie en is gebaseerd op jouw wensen en doelen. Wij adviseren 1 behandelingen per week gedurende acht weken voor een complete kuur en het beste resultaat. Daarna kan één keer per maand om je omvang en gewicht onder controle te houden. 
De Lipo Laser behandeling duurt slechts 20 minuten. De tijd die je nodig hebt om na de behandelingen je vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens de consultatie en is afhankelijk van je wensen en doelen. Gemiddeld tussen 30 en 45 minuten. Bij de behandeling zit een sportsessie begeleid door personal trainer Lyssa Motte inbegrepen.
Een behandeling met de Lipo Laser doet geen pijn. De meeste mensen voelen weinig gedurende de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Eventueel een geringe warmte kan worden gevoeld waar de pads in contact komen met de huid.
De Lipo Laser kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. Zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de Lipo Laser. Voorafgaand aan de behandeling wordt een complete medische vragenlijst met u doornemen om zo uw geschiktheid te kunnen bevestigen.
Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de Lipo Laser behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. De laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat.
Het resultaat blijft lang behouden op voor waarde dat de calorie-inname en eet-planning stabiel blijven, samen met regelmatige lichaamsbeweging. Verdere behandelingen kunnen eventuele uitspattingen in de hand houden.
De lipolaser behandeling stimuleert de natuurlijke mechanismen van het lichaam om gewichtsverlies tot stand te brengen. Het is met name werkzaam op plekken die door dieet en lichaamsbeweging niet bereikt worden.
Een Lipolaser behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen die:

 • – Aan lichaamsbeweging doen
 • – Een evenwichtig voedingspatroon hebben
 • – Er een gezonde levensstijl op na houden

Behandelingen zijn niet mogelijk in volgende situaties:

 • Zwangerschap
 • Hoge Bloedruk
 • Tijdens de menstruatie
 • Kanker
 • Lymfatische-en-lever-ziekten

 

 

 

 

Back to Top
Free Events Calendar Plugin