Lieselot Sablon

Lieselot Sablon
Diëtiste - Specialisatie Kinderen & Sporters

Voedings- en Dieetadvies

Wie ben ik

Ik ben Lieselot Sablon afgestudeerd aan de Hogeschool Gent bachelor voeding -en dieetkunde. Verder volgde ik in 2015-2016 de opleiding “voeding bij sport” aan de Plantijn Hogeschool Antwerpen. Als voedingsdeskundige wil ik mensen helpen met hun gezonde levensstijl. Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven en zorgt ook voor de kwaliteit van ons leven. Het is daarom van groot belang dit in balans te krijgen en hier voldoende aandacht aan te besteden. Een kleine aanpassing kan al een grote impact hebben.
Ik bied persoonlijk en deskundig advies op maat. Zowel kinderen, jongeren als volwassen kunnen bij mij terecht

Mijn specialisaties:

  • sportvoeding: recreatief en competitief
  • gezonde voeding, eetproblemen en overgewicht bij kinderen en jongeren
  • allergieën en voedselintoleranties (fodmap-dieet)
  • overgewicht bij volwassenen
  • eetstoornissen


Bereikbaarheid

Ik ben bereikbaar op het nummer 0496/47.82.83, en via mail info@groepspraktijkdupont.be

Ik ben aanwezig in de praktijk op woensdag vanaf 12u en vrijdag vanaf 17u30. Kan u deze momenten niet? Dan kan u mij steeds contacteren om een ander moment vast te leggen.

Tarieven en terugbetaling

1e intake gesprek (+/- 60min): 60 euro
opvolging: 50 euro

Bij de meeste mutualiteiten kan je genieten van een (beperkte) terugbetaling. Hiervoor neem je best contact op met uw mutualiteit waarbij u bent aangesloten of vraag hiernaar tijdens uw eerste intake gesprek.

Annulatie

In geval de afspraak niet kan worden nagekomen, wordt gevraagd minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Indien dit niet gebeurt, zal de consultatie alsnog worden aangerekend. Op deze manier hoop ik iedereen zo snel mogelijk een afspraak te kunnen geven. Bedankt voor het begrip!

Back to Top
Free Events Calendar Plugin